Over Gardenmeister

OVER GARDENMEISTER

Gardenmeister heeft jarenlange ervaring op het gebied van tuinkassen van hoogstaande kwaliteit. Met ons uitgebreide assortiment dat zich onderscheidt door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding willen we ervoor zorgen dat iederéén van tuinieren kan genieten, hoe groot of klein je tuin of budget ook is.

Onze producten bieden voor elk wat wils en zijn tot stand gekomen door te luisteren naar onze klanten. We bieden u stuk voor stuk kwalitatieve en duurzame oplossingen voor in de tuin. Zo passen de panelen van onze tuinkassen altijd naadloos in het profiel van de tuinkas, zodat ze stevig verankerd zitten en niet met spring clips vastgezet hoeven te worden. En de aluminium profielen zijn behandeld tegen oxideren.

Deze betrokkenheid bij onze klanten en focus op kwalitatieve en duurzame oplossingen voor in de tuin hebben er toe geleid dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste Europese leveranciers op het gebied van hoogwaardige tuinkassen. Heeft u een product van Gardenmeister, dan bent u verzekerd van kwaliteit, service en perfectie in iedere tuin.

We beschikken over een zeer breed assortiment tuinkassen, allen met dezelfde kwalitatieve Gardenmeister uitstraling, met diverse afmetingen, in diverse uitvoeringen en kleuren, waardoor er altijd wel een tuinkas is die in uw tuin past. Onze producten op het gebied van tuinkassen en tuininrichting zijn van hoogstaande kwaliteit en daarmee de beste in hun soort.

Klanttevredenheid, service en innovatie hebben altijd de hoogste prioriteit bij Gardenmeister. Samen met al onze medewerkers en partners wereldwijd werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze productkwaliteit zodat wij alleen het allerbeste aan onze klanten leveren.

Voordelen Gardenmeister

  • Tuinkassen beschikken over scheerlijnen voor extra stevigheid
  • Geleverd met RVS bouten en moeren
  • Eenvoudig te monteren
  • Zeer kindvriendelijk
  • Verkrijgbaar met diverse accessoires
  • Duurzame producten
  • Scherpe prijzen
  • Geen spring clips

Showroom

Wij zijn een online speciaalzaak met een offline showroom. Hier kunt u de kwaliteit van onze tuinkassen zelf komen bekijken! Plan in afspraak in voor uw showroombezoek!

Op deze locatie in Someren vindt u ook alles voor in de garage, zoals diverse werkplaatskasten

scroll to top