Betalen bij Gardenmeister

Online winkelen bij Gardenmeister is makkelijk en veilig. Elke betaalmethode heeft een beveiligde pagina waardoor uw privacy gegarandeerd is. Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen van uw bestelling werken wij samen met een betrouwbare partner: MultiSafePay. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in online betalingsverkeer. Met MultiSafePay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Paypal, Achteraf betalen en Mistercash

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Veilig betalen met SSL-certificaat

SSL-certificaten zorgen voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en de server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden en kunnen niet in handen van derden vallen.

 

Welke betaalmethodes zijn er? 

U heeft de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden:

Creditcard

PayPal ( + €2,95 )

iDeal

Achteraf betalen met Klarna ( + €2,95 )

 

Creditcard

Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u gaat betalen. Daarna vult u het creditcardnummer in, de vervaldatum en de CVC-code. CVC staat voor Card Verification Code. Dit is een 3-cijferige code, die u achterop de creditcard vindt. Op de strip waarop uw handtekening staat, vindt u ook een reeks cijfers. De laatste drie cijfers vormen de CVC-code.

 

PayPal

Op de betaalpagina kunt u kiezen om met PayPal te betalen. Hiervoor is een PayPal-rekening nodig. Als u via PayPal betaalt rekenen wij hiervoor extra kosten. Deze kosten bedragen € 2,95.

 

iDeal

Kies op de betaalpagina voor betalen met iDeal. Dit werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank.

  • Selecteer de bank waar u uw online bankzaken regelt. U komt dan in het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank terecht. De gegevens van uw aankoop zijn hier al ingevuld.
  • Na goedkeuring van de betaling, ontvangt u een bevestiging van uw bank.
  • Hierna keert u weer terug naar de website van Gardenmeister.

 

Achteraf betalen met Klarna ( alleen voor Nederland beschikbaar )

Sinds kort is het mogelijk om bij ons te kiezen voor achteraf betalen. U kunt op de afrekenpagina aangeven dat u graag achteraf wilt betalen. 
Dan krijgt u eerst het product thuisgestuurd en daarna ontvangt u een factuur om de betaling af te ronden.

Wij hebben achteraf betalen uitbesteed aan Klarna.

Voor meer informatie over Klarna klik hier

  

Facturen en betalingen

Als u online een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd. Per e-mail ontvangt u een bevestiging waarin alle details van uw bestelling overzichtelijk op een rij staan. Zo weet u ook dat zowel de bestelling als de betaling gelukt is.

 

Betaling lukt niet

Wanneer de betaling niet lukt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Neem hierover contact op met onze klantenservice.

scroll to top